ERBJUDANDE Vill du kolla magdelning/diastas? Snart certifierad mamma mage tränare

Två senaste dagarna energigivande Mamma Mage kurs i Stockholm ???? http://mammamage.se/

För att få certifiering så krävs praktik och kunskap att mäta, bedöma, lokalisera och kunna träningsinstruera en diastas eller magmuskeldelning. Nix inget nytt för mig att undersöka men definitivt mer vetenskaplig kunskap och riktlinjer efter kursen. Och också ökad förståelsen varför det kan vara så individuellt, komplext och att det inte ”bara handlar om cm diastas” utan ett samspel mellan inre core, yttre core bäckenbotten, andning men även ålder, vilt, genetik etc.

Vanliga frågor: Varför kan vissa men inte andra börja styrketräna, gå eller yoga tidigare än andra? Eller simma? Eller göra plankan?

Så nu erbjuder jag dig som fått barn senaste (två) åren en kort ca 5-10 min kontroll av diastas / magmuskeldelning och muskelaktivering av inre core i utbildningssyfte. 5 pers: första till kvarn. Mån 26 mars kl drop in mellan 16-17! Anmälan via sms 0407524536.

Obs inga personliga program eller annan undersökning utan det som nämns ovan!