My home. My space.

Att ha mycket i pipeline, jobbet, planera har för mig kontrast att vila och återhämta sig hemma. Inte alltid lättare sagt än gjort. Möjligheten finns bara du ger dig tid att bara vara, njuta och koppla av emellanåt.

Jag behöver lite återhämtning just nu. I perioder mer och längre. Jag känner eller upplever sällan stress men däremot ofta mycket att göra som är för mig helt olika. Att våga lyssna, ta beslut och prioritera bort för att få plats för nytt. Ying och yang.

Just nu älskar jag färgen, doften, ljudet och allt som vår gård levererar år efter åt med minimal arbetsinsats. Vissa nedpåtade från eller plantor kommer upp: rabarber, jordgubbar, jordärtskocka, persilj utan att göra nåt. Just nu massor av mynta och oreganoplantor om du vill ha? Inboxa!

Just nu vill jag bara strosa runt i blommiga breda byxor och njuta av skolavslutningen.

Fråga vilket är ditt bästa rabarberrecept?