Styrka +45

Senaste åren har frågor, utveckling och träning för kvinnor pre-, i och efter klimakteriet aktualiserats 😃 Så bra, äntligen, nedanstående är en träning just för dig +45. N Y H E T⤵️


”Vill du träna styrka? Vill du veta hur du kan träna med egen kroppsvikt eller enkla träningsredskap hemma/utomhus/på gården? Då kan vi erbjuda ”Styrka 45+”! Gruppträningen är utan hopp och du får ett förslag på hemträningsprogram vid sista tillfället. Denna kurs är speciellt inriktad mot kvinnor i klimakteriet eller efter. Du har möjlighet att ställa frågor under kursen.

Start: tisdagar 23.1-13.2 2024 kl. 15.35-16.30
Var: gymnastiksalen i Folkhälsans allaktivitetshus, Skeppargatan 11 i Mariehamn
Pris: 45€
Ledare: Johanna Lundberg, fysioterapeut, Rehab City

Vill du betala kursen med din förmån från friskvård.ax eller ÅHS´s friskvård kontakta ekonomiassistent Kerstin Lindström på tel: 527030 eller per mail: Kerstin.lindstrom@folkhalsan.ax då kursen startat.

Har du frågor kring kursen, vänligen kontakta Sandra Jourdan, tfn: 527035 eller sandra.jourdan@folkhalsan.ax”