Tillsammans

Förra veckan hade mellersta sonen Wilmers klass tillsammans med överiga 1-2or i Södersunda vårfest. En allsångslåt som fastnat är ” men det är bättre, sååå mycket bättre… så mycket bättre när vi är tillsammans..” Ja ni vet från programmet i tv.

Jag tänker på hur mycket jag uppskattar barnens intresse för idrott och rörelse.  Det tar tid. Många körningar till fotboll, tennis, gympa och snart golf. Att få ta del, va del och vara tillsammans. Att prata, planera, minnas och drömma om nya äventyr och mål är ju upp sidan. Och såklart ideellt arbete som att bak och stå i kiosk, publikvärdar och julkalendrar för att få föreningsarbetet att gå ihop– vilket innebär en massa roliga nya möten och nya vänner ????

Sååå några exempel. En löptur med Arvid på Gran Kanaria. Egentid med min äldsta. Allt går ju lättare om man får samla Pokémons oxo…

Vi drar uppvärmning och rörelseträning tillsammans. Jag och Lova visar övningarna. Killarna visar skrivna lappar för ordning och förtydligande.  Föglö Majblomsjippo och motionslopp. Roligt art springa sida vid sida. 

Hejaheja supporter till alla barnens fotbollsintresse ???? och kioskvärd med massa trevliga föräldrar. 


Vattenträning, simning och bollspel tillsammans. 

Summan blir mer tid tillsammans och ja tex mindre skärmtid. Fantastiskt.