5 veckor 

När du börjar fundera på hur länge 5 veckor är av ditt liv, är det kort. När om du jämför det med centimeter på ett måttband där varje år en centimeter är dessa fem veckor ingenting. 

Men när jag jämför med vad jag lärt mig är det sååå mycket! Att våga fråga om hjälp med byxknäppning, att få hjälp med att tvätta håret och skära biffen.  Att ha lärt mig med höger hand skriva, använda kökskniv och skära sallad och att smink mig. 

Varje dag ställs jag inför nya små i vardagen utmaningar som jag ofta löser på nya sätt som att pressa ut schampoo med hjälp av överarmen och bålen på vänster sida i högerhand. 

All träning som försiktigt stegras upp med handen i högläge för art undvika svullnad som allt ner sällan får nervdomning  i vänster långfinger. Att hitta ”säkra” enkla med roliga övningar har jag gjort som flowin baksida lår, glut träning och core. 

Så successivt stegra och nu känner jag verkligen hur rörligheten i handleden börjar komma. Tänk vilken kropp vi har! Hur den läker med rätt rehab! 

Modifiera yogan då rörligheten i handen är begränsad och ingen belastning fortfarande    får ske. Men snart är jag tillbaka på jobb med ny kraft, tankar och ny höstplanering! 

Tills dess njut av sommaren alla! Det gör vi kan jag lova.