Träning vid cancerdiagnos

I höst har jag haft förmånen att träna med ett super gäng. De har alla erfarenhet från eller är under cancerbehandling. Vi har tränat, svettats, styrketränat och delat erfarenheter. En helt fantastiskt grupp. Energi och glädje!

Träningen bygger på fysioterapeuten Kira Blomqvist träning som är utvärderade och publicerad. Läs gärna mer under fliken ”Lästips”. Styrketräning med intensiva pulsintervaller. Avspänning. Strech. Så dagens tips för dig med eller har en anhörig: ta kontakt, det går att bygga muskler även under en cancerbehandling. Det går att bibehålla/förbättra styrkan.

Det är helt magiskt att se utvecklingen, styrkan och kämpaglöden.

Tack alla för denna termin- vi ses v 3 igen!

Tack igen för bollen ????

Intresserad av att delta? Följ länk: http://www.cancer.ax/aktiviteter/frisk-livet-traning-dig-cancerdiagnos