Magkänsla 

Många gånger behöver vi ta oss tid att stanna upp, reflektera och ta tid för våra tankar. Att hitta rätt är inte alltid lätt. Att göra det vi tror på, våga lita på magkänslan och utmana oss. Men när vi gjort det känns det såå förbaskat bra eller hur? 

Min senaste insikt och upplevelse tänkte jag dela med mig: efter operationen har hela handen första dygnet sovit, helt normalt. Men långfingret har nu en vecka efter sovit. Känts bortdomnat och de övriga fingrarna fått kraft, färg och känsel tillbaka. Så efter en diskussion med mig själv kontrollerade jag idag upp det. 

Tur att jag litade på magkänslan och inte fortsatt tugga värkmedicin: gipset satt spänt och tyckte åt en perifer nerv. Avgipsning direkt. Allt gick fort och vips satt jag och stirrade på vänster handen, alla stygn och operationsärret.  I efterhand tror jag det var just att det att det gick snabbt och jag var inte förberedd på avgipsning: huvudet snurrade, yr och plötsligt så trött. Lade mig ner och känna känslan av att vara utan gips i ett tiotal minuter, himelskt skönt⭐️. Sedan snyggt nytt gips på!

Resultat klart bättre. Nu domnar det mindre. Jag har börjat få tillbaka känseln. Så stanna upp nu. Fundera vad just din kropp vill och lyssna. En liten stund på din magkänsla. Varje dag.  Visst är det spännande?!

Här är en bild från ifjol. Upp och ner. Som det kan vara. Magkänslan, yogan, balans och corestabiliteten leder mig på rätt. 


Foto www. blick.ax