Online löpning och coaching

Vill du springa ett lopp i vår t.ex Brändöluffen i maj? Komma igång med din löpning och bli starkare i vår och till sommaren? Bor du i skärgården eller har svårt att komma ifrån i vardagen?

Då är detta kursen för dig för att nå dina mål! Online träning med Anki Nordman och mig under 11 veckor. Vi startar med grundläggande löpteknik och träning. Du får även tips på styrke-, rörelse och hållningsövningar online. Vid två tillfällen ses vi (eller du kan delta online hemifrån) och tränar tillsammans.

Varje träningstillfälle finns online via Facebook i sluten grupp. De sändningar som är live kan du kommentera och få svar i direkt. Däremellan får du tips och förslag på stegring av träning. Du har tillgång till allt material som filmer och live-sändningar, träningsprogram etc under hela kursen och även 3 månader efter kursslut.

Vi har tillsammans en toppkompentens inom träning, löpning, coaching och att lyckas få din dröm att bli verklighet.

Start: 4 mars i 11 veckor.

Pris: 99 € exkl moms 10 %

Tidigare erfarenhet: ingen behövs

För att kunna delta krävs en mobil/laptop samt ett Facebookskonto.

Bindande anmälan via länk: https://goo.gl/forms/mkfnCc79RDw9O8VF2

https://www.facebook.com/FeelGoodCoachingTraining/