Plankan dag 21/28

Tre veckor av fyra veckors utmaning. Idag vill jag att du går igenom #feelgoodplankanstarkartillsammans eller blogg www.feelgood.ax och väljer ut tre stycken plankor från dessa veckor och gör dem! Dina favoriter av dessa 21!

Välj plankor som utmanande, som du verkligen upplever att blir trött och känner dig ”tränad” när du är klar.

Du står, föreslår jag, max en minut och sedan byter position/ plank. Varför? Ja statiska positioner är bra att träna men kort återhämtning föreslår jag mellan plankorna. Hellre gör fler och olika med rätt teknik. Då blir det varierande, mer utmanande och min erfarenhet roligare i längden. Men du gör som du vill: så länge du har rätt teknik (kolla 1-4 feb inlägg om du vill repetera).

Mitt val:

  • Omvänd planka
  • Sidoplanka med twist
  • Planka med skulderpress

Lycka till!