Diplomerad mediyoga instruktör 

I mål! Hela härliga hösten har fått uppleva och lära mig medicinsk yoga. Tränat och upplevt och valt att  börja dagen med att andas, yoga och meditera. 

En resa som givit mig så mycket insikt i  andning, närvaro och vad fokusering kan medföra. Hur vi kan påverka oss, våra tankar, vårt tålamod, stressnivå och vår fysisk i långt större utsträckning än jag tidigare gjort. Personligen märker jag tex mitt tålamod med barnen har ökat, mer koncentration och andningförmågan har förbättrats, därmed återhämtning. 

Frågan jag fått ofta är om medicinsk yoga passar mig? Efter 4 månaders träning kan jag sammanfatta så här: alla kan utföra medicinsk yoga. Det går att modifiera, ändra ställning, anpassa övningar etc. Men som med alla behandlingar passar det en del eller många, andra inte. Likaså med yogan. Alla kan utföra medicinsk yoga från hjärtsvikt, utmattande till hjärnskadade eller långvarig ryggsmärta. Men yogan som terapi passar inte alla. Det kan bero på allt från timing i livet, intesse till vilja att pröva. Ditt val.