Känsla i foto. Att resa sig igen. 


Vad tänker du när du ser fotot? Sol, vackra isar, idyll och familjemys? Ja så var det för några minuter. Kanske lite längre. 

Men här kommer den andra ”vinkel”: Energin innan utgång och under dagen  var massiv. En var ledsen. Skridskor som passade för tre veckor sedan, har blivit för små. En annan har ont i foten. En hockeyklubba i brorsans näsa. En vurpa för mycket och ont knä. För lite kläder och en annan med för mycket kläder. Törstig. En trött mamma. En glad mamma. En mamma som funderar varför vi köpt skridskor överhuvudtaget? För att sedan känna glädje och lycka över att ha en familj❤️

Känner ni igen er?  Men den första bilden är vad ofta exponeras i sociala medier. Det vi väljer att visa. Men känslan är ibland en helt annan. Livet, som en berg och dalbana. Vi alla faller någon gång. Det som räknas är att och hur vi reser oss igen…eller hur?