40 årsdagen

Så jag visste att något skulle hända. Men inte var eller när. Min stora ”oro” var Arvid som oxo fyller år men som vi i år bestämt och firat i förväg ????

24 maj: Tidig uppstigning. Kör i mot stan. Färjan 07.30. Frukost och min gissning är att vi skall till Stockholm. En helg Thomas och jag. För det är så mycket, som för de flesta, just nu så barnvakt i någon längre utsträckning än någon natt har för mig varit otänkbart.

Men vi båtfrukosten dyker först våra kära grannar Harriett och Thomas upp. Hemlighetsfulla med syrener i handen.

Sedan några bord bort sitter Cecilia och Oskar. Så jag pratar lite smått med dem och utan vetskap eller tanke att jag snart skall få fira en hel helg med även dem.

När jag kommer ner till bilen så sitter Thomas x 2 och även Harriett hoppar in. Nu börjar jag på riktigt ana att det finns andra som skall med.

Kringliga krokiga vägar till parkering på Arlanda. Thomas min har biljetter och allt är incheckat=fortfarande genom passkontrollen vet jag ingenting.

Men sen händer det. Jag bara gapar. Stum. Efter passkontrollen är åter Cecilia och Oskar där. Känslan av att verkligen inte ha koll är total.

Så vi intar i lugn och ro platser i en resturang. Innan nästa chock kommer. Tre par till av mina kära fina vänner dyker upp en efter en. Benen sviker, tårarna kommer och överraskningen att få en tillbringa tid med dessa någonstans är de Lux. När vi skall boards får jag se skylten Rome. Snart får vi de och uppleva detta landställe! Återkommer!