Sista dagislämningen

Trodde aldrig jag skulle sluta gilla Europe eller Samantha Fox. Inte heller sluta med blå eyeliner på 80 talet eller färga håret rött med ”syntfläta”. Inte heller att jag skulle ta dykcertifikat eller föda tre barn på fem år. Att böjbarare åren (läs 7) skulle upphöra reflekterade jag inte ens över. Inte heller att sista dagisdagen skulle komma. Så gråtande kör jag till dagis sista gången. Inte för att jag är ledsen eller inte vill dit utan för art jag är uppriktigt glad över åren. Över kunskapen. Klokheten och tålamodet hos personalen. Alla dörrar som öppnats, möten och barnens glada trygga tillvaro.Året 2007 började vi hämta och lämna. Elva års erfarenhet. Idag var sista dagen. Tusen tack Sviby, Jomala kommun. Hoppas förskoleavdelningen Diamanten och all verksamhet får komma att fortsätta inspirera, utveckla och göra våra barn så skolförberedande som idag. Tjao så långe tills vi ses igen!Ps bokgåvorna till personalen är inspirerade av Kungsöbys bokholk! Ett sätt att ge och få ta del: cykla dit om ni vill läsa en bok eller byta en bok i sommar. Det är gratis!Sista dagishämtningen alla barn!