Morgonträning 

Hur startar du din morgon? 

Under långa långa perioder har jag så snabbt som möjligt klätt på mig, ätit och åkt till jobbet. Så skönt har jag uppfattat det.  Min man har tagit barnen till dagis. Tacksam. Perket upplägg för mig. Då. 

Sedan september och Medicinska yogan klev in i mitt liv har jag yogat på morgonen. Kortare eller längre pass. Ofta 45 min. Ett nytt morgonvaknande som passar mig: lugn, mer tålamod och mer fokuserad. I balans. 

Medicinsk yoga kan alla göra modifierat  men det passar inte alla. Det känns rätt för många och för andra helt ovärdeligt. För mig just nu som jätte bra. Allt har sin tid. 

Så dagens hälso tips, 4 dec: stanna upp, reflektera över din morgon, hur vill du ha det? Vill du förändra något? Kanske bara göra en stechövning för din spända rygg i sängen? Kanske sätta på din favvo låt och göra dina hemträningsövningar för då är det gjort? En liten förändring kan medföra så stor skillnad. 

Bild från min morgonträning: