Medvetna val

Tack för inlägg, frågor och många som skrivit eller skickat meddelande eller ringt. Just nu värmer det extra mycket❤️❤️

Alla situationer kan vi välja hur vi vill agera, hur vi vill bete oss eller tänka och oxo känna. Och ofta i nya situationer kräver det mer av dig eller mig för att vara välja vara vårt bästa. För mig finns det en väg: att kunna påverka det jag kan göra nåt åt. Att identifiera de saker som jag kan påverka och tex förbättra för mig på både fysiskt och mentalt. För något annat ger ju ingen energi. Det blir inte bättre att älta,  fundera på om eller ifall jag skulle ha något annat.  Det vet du och jag. 

Så nu väljer jag att träna handen i högläge cirkulatoriskt varje timme med olika övningar.  Likaså nacke, axlar och rygg för att hålla igång lymfsystemet. Och sistnämnda är såå effektivt för svullnaden  i fingrarna och runt gipset. Små enkla övningar som direkt effekt så tack kollegan Anja för dessa lymftips!!  Så detta mål 1 och steg 1 att påverka cirkulation, minska svullnad och bibehålla rörlighet i fingrar medan jag känner att kraft och nervfunktion kommer tillbaka. Och nu är det långfingret kvar endast  ???????? 

Så yogan, meditation och sedan korta korta stabiliseringspass för att inte bli svettig. Ja du hörde rätt!! Så lite svett som möjligt för att operationsärret under gipset skall läka så bra som möjligt. Utan bakterier nu i rötmånad. Bara att lyda operationsteamet. Extra viktigt tills stygnen tas om två veckor.

Dagens nya: tumme når lillfingret! 


Känslan av tacksamhet, nya i sikter och en helt ny dimension av rehabträning väljer jag att se och lära mig av. Namaste.