7 skruvar senare

Igår fick jag föbereda mig på Uppsala Akademiska.  Träffa narkosläkare, handkirurg och sjuksköterskor. Förtydligat hur extremt viktig min hand är för yrket och att jag skall kunna tex behandla eller hålla i penna igen. Det kändes bra när jag somnade på ett fint patienthotell med utsikt över Uppsala domkyrka. I morse tvättat med specialsvampar.  07.15 redo för operation.
Så hur blev det? 90 min tog operation. Här ser ni bilden sv skelettet vänster hand. 7 skruvar fixerade och en platta på ett av underarmens ben. Ett super bra op team som löste praktiska utmaningar. Tex mixen mellan mitt första tillfälliga personnummer när jag flyttade till Uppsala, mitt nya tillfälliga för denna operation och mitt tidigare svenska folkbokföringspersonnummer med mitt finska personnummer ????
Prognosen mycket god. Och handkirurgen ortopeden gjort sitt yttersta så 6 veckor i gips (helt enligt förväntan). 

Summa: dagkirurgi fungerar fin fint i även Uppsala. Tack vare såå god koordinering från ÅHS akuten röntgen till transportkoordinator så är jag såå nöjd och glad att komma hem ikväll. Trött mer av alla intryck och ovan med värkmedicin (och av starkare sort dessutom…)

Min gamla utbildningsstudieskola fysioterapi:

Så lite bilder från gårdagens promenader i mysiga pitoreska Uppsala: